Sovorm lång i återbrukade vintagetyger

Sovorm

En sovorm är en lång, kramgo kompis i härliga mönster som ger en mjuk inramning mot spjälsängens hårda spjälor, sängkanter och kalla väggar.

Vad är en sovorm?

En lång sovorm i vackra färger ger barnet en trygg, ombonad sovplats och blir också en mysig kompis att kramas med när man väntar på att sömnen ska infinna sig.

Barnet får en behaglig inramning mot hårda spjälor i spjälsängen och ett mjukt skydd mot hårda sängkanter och kalla väggar.

Långa sovormar

Jag gör varje sovorm lång och ganska tjock, för att ge barnet extra bra skydd och för att den ska kunna bli till ett riktigt mysigt bo även i en lite större säng. De mäter cirka ca 255 cm på längden och med en omkrets om ca 39 cm.

Jag har t.o.m. hört från vissa kunder att de knyter sin sovormar runt magen och använder som amningskudde. Härligt när de kommer till användning på fler än ett sätt!

Färgglatt & klimatsmart

Du som följer mig vet att jag har en förkärlek för färg och det gäller såklart även mina sovormar. De är alla klimatsmart tillverkade i unika, återbrukade vintagetyger. Bra för miljön - bra för ditt barn!

Du hittar sovormar i allt från en vacker, enkel färgskala till regnbågens alla färger och mönster.

Sovormarna stoppas med polyestervadd från sovkuddar för att bli riktigt mjuka och mysiga att kramas med.

Tål maskintvätt

Mina sovormar kan tvättas i maskin på 40 grader och därefter kan de plantorkas eller torktumlas på låg värme.

Jag hoppas att ditt barn (och i förlängningen du som förälder!) ska få många lugna, trygga nätter ingosad hos en mysig sovorm från Klimp Design.

Läs mer

Endast ett sökresultat

Tillbehör

Sovorm Sprallig

799.00 kr

Sovorm recensioner

1-5 of 5 reviews
 1. SH

  Beställde denna till mitt barnbarn då jag blev så nöjd med den förra till ett annat barnbarn. Väldigt fin. Gillar verkligen de ”retro” tygerna du använder.

 2. JE

  Så nöjda med både produkten, bemötande, service och leverans! Tack för sovormen, vi ÄLSKAR DEN ❤️

 3. JG
 4. JG

  Såå himla himla fin! Välsydd, färgglad och ser exakt ut som på hemsidan, är supernöjd och våran 4-åring älskar den! Han sover som en prins med den runt sängkanten. ❤️ Tusen tack för bra köp!

 5. TS

  Beställde en SÅ fin sovorm, vilket hantverk! Snabb leverans också!